Introduktion
Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til
at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles
oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden.
Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke
tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil
el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik
og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for
dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt
samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

● Facebook og Google

Personoplysninger
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan
henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en
række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og
tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer,

geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du
selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles
desuden: Navn, adresse, e-mail og lejeoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse
med vurdering af, om din leje er fastsat i overensstemmelse med gældende
lejelovgivning, og i forbindelse med opstart af sag med henblik på reduktion af
huslejen.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger
hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til
uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med
lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som
vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig samt at kunne levere de
services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere
vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi
sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af
oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en
generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på,
geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det
omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i
afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af
annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data.
Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem
til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du
giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan
give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan
desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også
tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de
oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller
slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@fairhusleje.dk. Hvis du vil klage over
vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage
kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
FairHusleje.dk
c/o Lejrevej 8F
4320 Lejre
info@fairhusleje.dk